Hoppa till innehåll

Våra tjänster

Vi erbjuder hjälp med hela din onlinenärvaro, från sociala medier strategi till content creation och webbdesign.

Sociala medier

Vi utgår ifrån ditt nuläge och hur mycket du behöver hjälp med. Det finns flera möjligheter när du väljer att anlita Nykdigital. Från att vi tar helhetsansvaret till att ni får utbildning och sedan sköter era sociala medier själva. Här kan du se vad som ingår i de olika tjänsterna.

Strategi

Vi skapar tillsammans en Sociala medier strategi som du sedan använder som guide i ditt egna arbete med era plattformar.

Utbildning & coachning

Sociala medier strategi, löpande coachning. Vi tar tillsammans fram en strategi och vi hjälper er sedan att komma igång, kanske med en ny plattform som känns främmande och svår. Behöver du en stöttande hand längs finns vi där.

Hands on hjälp

Social medier tar tid och finns inte den tiden för ditt företag kan du med lugn lämna över hela processen till oss. Vi tar tillsammans med fram en sociala medier strategi och du lämnar arbetet helt och hållet i händerna på Nyk Digital som sköter dina publiceringar på dina plattformar.

Hemsidan

Hemsidan är ditt företags ”hem” på nätet. Den kan vara så mycket mer än ett digitalt visitkort. Din webbplats kan skapa leads eller rent av sälja åt dig, när du inte jobbar. En användarvänlig hemsida som dina besökare trivs på är en viktig resurs i ditt företag.

Vår samarbetspartner Kerlundesign AB är den som kommer att hjälpa dig med din hemsida.

Webbdesign

Få vår hjälp med en helt ny hemsida från grunder - i WordPress. För dig som redan har en hemsida kan vi hjälpa till med att göra förändringar till en mer användarvänlig hemsida.

SEO - sökmotoroptimering

SEO är det du gör för att kunna hamna högre upp i Googles sökresultat. Det handlar om att din hemsida ska vara unik, ge värde och visa på din expertis. Men även om mer tekniska saker "bakom". Få fler besökare på din hemsida genom att ta hjälp med din hemsidas sökmotoroptimering.

Grafisk design

Stärk ditt varumärke med en grafisk profil och professionell grafik. I samarbete med Rundkantig.

Logotyp och grafisk profil

Få hjälp med en stark grafisk profil som definerar ditt företag.

Illustrationer & infografik

Vi skapar infografik och illustrationer som fångar uppmärksamheten och förmedlar komplex information på ett lättillgängligt sätt. Både för digital användning och tryck.